domingo, 22 de febrero de 2009

WINTERCLICKS (6)

Fotline.ws

Tranquilidad.
Todo renovándose por dentro para recibir al calorcito y al buen tiempo. Seguimos en invierno...pero los días son ya más largos.

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Avui he tingut el privilegi d’entrar la primera al bloc i poder fer el primer comentari.
Que matineres que som totes dues, No et sembla?
Cada dia perfecciones més les fotos, ara fins hi tot tenen moviment. M’ha encantat!! M’han agafat ganes de fer un SALT i entrar dintre com a la pel·lícula de “Mary Poppins”.
Petons
Mercè J.

Anónimo dijo...

Com ho has fet aixo? :O
Des de quan les fotos tenen moviment?

Anónimo dijo...

Cielos! Se mueve!
(La ressaca del Carnaval no pot ser, perquè no vaig anar enlloc....)He flipat!
Petonets

Anónimo dijo...

Una passada lo de la foto! Ens tens a tots bocabadats. Yo si que vaig anar de carnaval, i estic una mica espessa. Per això me la he mirat dues vegades, i no he dit "Cielos", però he fet: Eh...!
Mercè ta cosina.

Carmen Cortés dijo...

Gràcies, Mercè!! Sí que ho som, sí! A mi m'agrada llevar-me quan tothom està dormint i hi ha aquella quietud i un dia per estrenar! I si és festa, llavors encara més!

T'ho ensenyo, Xavi, pel teu fotolog, facebook o com es digui.

Jo tampoc vaig sortir ni em vaig disfressar, em faig gran, noia, amb lo carnavalera que era jo...Molt maca la foto de l'escola de samba que em vas enviar.

Mercè, cosina, vosaltres sí que teniu humor! No falleu cap any, em deus unes fotos, EH?

Petonets per tothom

Anónimo dijo...

Un dia m'has d'ensenyar tots aquests truquillus, eh? Però un dia que estigui fina,que ja saps que sóc d'aquells que van de carnavali avui he estat una mica empanada. Anavem de hippis del digital plus AL SALÓN, què horteres, jaaaa,besets

Anónimo dijo...

Sí, se acerca el buen tiempo. Ya sabes. Si la Candelera plora, l' hivern ja es fora, si la Candelera riu, ja som al estiu. Y si no recuerdo mal, llovió y “vagi” que llovió.
Me tienes que contar cómo has hecho esa birguería de foto, eh?
Aquí empezamos bien el día. Hoy tenemos reunión para que nos digan: “mira, lo has hecho muy bien este año, eres muy trabajadora, muy luchadora y por ello tienes………..un 0% de incremento salarial. Pero, no te preocupes. Para compensarte te vamos a dar lo que te corresponde por objetivos: el doble, si señora!!! Y el doble de 0???? Pues, eso. Uy, que ganas de hacer de Fernando Fernán Gómez y decirles a todos………..A la mieeeeeeeeeeeeerda…..
Besitos.

Carmen Cortés dijo...

Amor i pau i el digital plus al salón!! I la Bea embarrassadísima, també hi anava???? Quina fila!!!!

Anónimo: sé ilustre como Fernán Gómez o Labordeta y di un A LA MIERRRRRDA BIEN GRANDE. Seguro que te quedas nueva!

rosa rebull dijo...

No entiendo la gente que escribe en los blogs y pone anonimo (menos Merce ta cosina jeje). Porque lo haceis? , tan malo es poner un nombre , no, no me gusta nada lo siento.
Carmen a ver si nos vemos , ahora que ya empieza el buen tiempo unas cervecitas en una terraza o una cenita ... Besos a todos!!! Adeu.

Carmen Cortés dijo...

Hola Rosa!! Sí, hay colegas que clican anónimo, pero firman al final y es como poner el nombre, i en el caso de arriba, el anónimo es de mi hermana, que siempre pone el nombre y hoy se ha debido equivocar. Y el resto...pues ellos sabrán por qué lo hacen, yo si no sé de quién es o dice alguna chorrada, lo suprimo.
Pues sí, ya llega el buen tiempo y seguro que bajanos a la Cala prontico, así que ya quedaremos, of course. Besos para ti y para Roberto!!

Manu dijo...

Así que ejerces una censura estalinista!!! Por eso me desaparecen tantos comentarios... jajajaja.
A mí también me tienes intrigadísimo con el efecto de la foto, oh gran hermana de Guillermo Puertas!!!

Carmen Cortés dijo...

Sí, sí, la hermana "chicana" de Bill...Lo que te va a desaparecer es la cerveza cuando nos invites a ver las fotos a La Rápita.
Besos en la red

rosa rebull dijo...

Bueno, duda resuelta.gracias por aclararmelo. Besos.

Montse dijo...

He vist la pel·lícula de Slumdog i també m'ha agradat força. Els actors són una canya, especialment el protagonista i els nens.