miércoles, 3 de febrero de 2010

FESTES A LA CALA

Són festes de la Candelera a L'Ametlla de Mar, La Cala!! Aquesta postaleta és per a desitjar bones festes a tots els caleros i caleres!!
Aneu clicant!!!!

15 comentarios:

Carmen Cortés dijo...

Roser, la germanor bloggera és mássa, gràcies per l'adreça!! (I de passada a la Mercè!

Rj dijo...

Que guai!!!
Aquesta cançoneta és una passada, la farola, la farolaaaa,
Per cert, m'has d'ensenyar com ho has fet per insertar directament el glog en el bloc amb la mida correcta.
Felicitats.
Roser Jové

mati dijo...

Eres la leche!!!
Estic intentant obrir la farola, perquè no l'he sentida prou encara i no puc. A vore si més tard em deixa aquest moniato d'ordinador.
Repito: eres la leche y certifico lo que dicen los otros fans del blog respecto a la entrada de caperucita: estos vikingos están locos!! I molt bo el recordatori freudià, Josep Maria!

eli dijo...

WOW! ARA FINS I TOT MULTIMEDIA! No es poden queixar a La Cala, quin luxe, molt bones festes, Mercè de la Cala i caleros en general.

Carmen Cortés dijo...

Gràcies, Rj, un mail corre cap a la teva bústia virtual!!! Petonets

Zenquiuverimach, Mati!! Ya me contarás el ambientillo de la Candelera... bueno, i el de Fito, i el de Valls... es que no paráis!!

Eli: què menys que una postaleta dedicada pels caleros i les seves festes de gran anomenada ja que no puc anar-hi!!!

XON dijo...

Aprofito per Felicitar als caleros i caleres que hores d'ara estan xalant.(qui poguès estar-hi).
A més tenim l'anunci gracies a la Cancelera d'un hivern llarg doncs.....quan la candelera riu...l'hivern es viu.(ara m'ha donat per fer de Tomàs Molina au!)
Salut i bones festes.
Carmen molt bonica la novetat que ens presentes,això ja no hi ha qui ho pari.La propera un post en 3D

Pepa dijo...

Pero bueno!!! Que te superas a ti misma Carmen. Y no podía ser en otra entrada que en la de La Cala que sin duda se merece tu creativo homenaje.
Visca la Cala y visca els caleros. Ah, y mi familia en especial.
Que aunque sea fuera de fecha, nos vamos a comer a la salud de la Candelera una carxofada que va a temblar el puerto entero.
Petonets a tots!!!

Carmen Cortés dijo...

Doncs no és mala idea, Xon, un 3D d'un bon plat de llagostins o d'un arrossejat calero és el que falta en aquest glogster, je,je

Pepa: Has prestado atención a esas "soprano" que hacen los coros en la canción de Miquel del Roig? Pues somos la Mercè y yo, enardecidas con el himno calero, je,je

BESOS en procesión

mercè j. dijo...

Carmen, com aprens de ràpid!! i sobretot la voluntat que tens d'anar intentant fins que ho aconsegueixes. T'ha quedat una postal preciosa. Aprofito per felicitar a tots els caleros i caleres.
Un petó
Mercè J.

Anónimo dijo...

Com a caleros que som, gràcies a tots. Tambe dono les gracies a JACK DANIELS I COCA COLA, ASPIRINA BAYER, RATAFIA DE RASQUERA, als PASTISSETS DE MA MARE I ELS CANALONS DE MA SOGRA...
Molt guapo el blog d'avui, llàstima que no podem sentir "la farola" de Miquel del Roig.
Andreu i Mercè

Carmen Cortés dijo...

Moltes gràcies Mercè, la motivació és el que té, je,je... hem de fer una excursioneta a La Cala.

JAJAJAJA...MOLT BONS ELS AGRAÏMENTS, MERCÈ!! (i suposo que tot bo i en abundància,oi?)
Petonets a tothom i ...VISCA!!

Josep Maria dijo...

No tinc paraules més enllà de felicitar caleros i caleres, i de desitjar que tingueu unos bones festes. Sempre m'he tractat bé, segurament per mèrits de ma cunyada.

Carmen Cortés dijo...

No sé si per mèrits de la teva cunyada, o malgrat "els mèrits" de la teva cunyada, je,je, que tots tenim una història, je,je...
Petonets, Josep Mª

Manu dijo...

Felicitats caler@s, yo que lo soy de aficion hace agnos que no las vivo. Desde este ordenador a pedales, imposible ver nada de la famosa postal, para cuando llegue a casa ya tengo deberes. La cancion que seguro no encuentras es aquella de: "Entre suaves y ondulantes montaynas..."
Besos

Carmen Cortés dijo...

Ay, Manuel Aznar Pasamar, Talabarte africano, que pronto te veo diciendo "Yo tenía una granja en África al pie de las colinas de Ngong"...
Besos anteriores a la era virtual