jueves, 14 de febrero de 2008

14 de febrer

Avui el Xavi fa 15 anys!
Moltes felicitats carinyo!!!

També fa anys la meva estimada cosina Mercè
Moltes felicitats, guapa!!

Y ahora para los acuario y los no acuario, una dirección para pasar el rato sabiendo entre otras cosas trascendentales, qué fuisteis en otra vida. Con deciros que yo, era pistolero! ( joooo, espero que tan buena como la Sharon Stone en esa película que no sé cómo se llama) Con la colaboración de la Dolors, que me la pasó en un email. Lo nuestro es el entretenimiento y las varietés. Merci companya.

http://www.miniportale.com/Miniportal/date/

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitas als cumplidoes anys i també a les mares que els van parir
Joan LL

Montse dijo...

Moltes felicitats als de l'aniversari i a tu per la part que et toca! Els aquaris: espontanis, dinàmics, idealistes, intuitius... Això diuen!
A la mani, molta gent, guapa, i una pancarta dient: On és la Carmen? Petonets

Carmen Cortés dijo...

Moltes gràcies! La Carmen estava en pijama fent la manifestació a casa seva amb el mocador en una mà i el Rinomer a l'altra.Però he pogut celebrar una mica l'aniversari del Xavi, perquè el Joan i ell també han fet vaga i hem dinat tots tres junts, un luxe en dijous. Ja sé que ha anat molt bé la mani i que heu fet força soroll. A veure si aquests del Departament que tant diuen que es preocupen de les coses importants, es comencen a preocupar de les que veritablement tenen importància. Vale, que me enrollo.

Anónimo dijo...

Mama!
Jeejee moltes gracies
per dedicarme el blog.
Veus com si que et comentaria:O!
Fa nada mas i nada menos 15 anys que hem vas parir xD!
Són 15 anys aguantant-me. I els que et queden! No penso marxar de casa fins als 50, que s'esta molt agust!
Jejeje

apa ja ho lleigiras!

un petoonet!

t'estimoo molt!


XA;viieeeR

Anónimo dijo...

MOLTES FELITATS XAVI!!! en el dia del teu aniversari. Ja sé que ets un "fiera" jugant a basquet. Desitgem que aquests 15 anys que comences estiguin plens d'èxit i bones experiències, en molts camps, no només en el de basquet.
Un petó molt fort de la Mercè ,el Ferran , el Marc i el Roger.

Pepa dijo...

¡Felicidades, mi niño! Así que hasta los 50 en casa, ¿eh? ¡Vaya cara que tienes! Un beso muy fuerte y algun regalillo caerá.(Tus padres me dicen que te malcrío)Felicidades también a mi jermana, a mi cuñado por la parte que le toca, y a la Mercè que está estupenda. Besicos y hablamos luego.

Pepa dijo...

Pues nada más y nada menos que fui capitán sureño en 1715. La verdad, yo me veo como sureña, sí, pero como Escarlata O’Hara o si me apuras, como Mamita que le crujían las enaguas y rebosaba carne y bondad….

Manu dijo...

Moltes felicitats al Xavi i la Mercè ( que fa temps que no ens veiem). Això de quedar-se a casa fins als 50 em sembla molt bè, jo hauria fet el mateix si hagès pogut!!

Josep Maria dijo...

Moltes felicitats al Xavi i a la Mercé.
A la Mercé doblement per lo estupenda que està.

Cunyada, comparteixo la lluita dels mestres de la pública. Tu ja ho saps. Endavant i crits!

El cunyat

Anónimo dijo...

Anys i anys, per molts anys!
Què gran que està el Xavier!
Doncs jo era joier a Portugal, xiqueta (deu ser per això que em tira l'oporto).Cuida't!

Anónimo dijo...

Moltes Felicitats Carmen per la part que et toca!!! (com em deia el meu pare).EI Xavi està guapissim...Hay Carmen que grans s'han fet i que bé i que contentes que estem.Jo també soc mare d'un aquari i és veritat que són molt especials i amb unes qualitats fantàstiques i penso per la part que em toca (el meu ascendent també es aquari) que en moltes ocasions són imprevisibles! Ayy quins sustos!!!
Besicos Carmen !!!
Marga

Carmen Cortés dijo...

Moltes gràcies a tots i totes per les vostres felicitacions i els vostres comentaris. Petonets.