viernes, 5 de agosto de 2011

CALACLICKS (1)

"El poble de l'Ametlla de Mar   (La Cala),(19 m d'altitud) ocupa el suau coster d'un turonet, sobre la cala de l'Ametlla, avui tancada parcialment a llevant pel moll del port. Les cases, amb façanes obertes a la mar, s'arrengleren al llarg del Passeig Marítim. També ran de mar, hi ha l'antiga llotja, amb arcades de mig punt, tocant a un del molls, el del Peix. A la costa més pròxima a migdia amarren les barques esportives."



4 comentarios:

Manu dijo...

Y es la Virgen de la Candelaria la patrona de L'Ametlle de maaar ( Miquel del Roig dixit)

Carmen Cortés dijo...

Doncs mira Manu, que crec que s'ha jubilat! Quina sort, jo que ho pugués fer!!!

Mercè Jové dijo...

Hola Carmen i família: Avui hem arribat de Sant Antoni amb la intenció de preparar maletes per marxar a Escocia. Ja tenia ganes d'arribar a Barcelona per visitar el teu bloc i posar-me al dia del vostre viatge.M'ha agradat molt tot "el reportatge".Us desitjo que passeu uns bons dies de repòs per l'Atmetlla. Una abraçada ben forta per tots i fins la tornada.

Carmen Cortés dijo...

Hola Mercè! Vosaltres tampoc pareu de fer i desfer maletes, jejeje!!Moltes gràcies per entretenir-te en el bloc. Ens ho vam passar molt bé per terres turques, ja t'ho vaig comentar. Espero que vosaltres també gaudiu molt per Escòcia, envíem una foto d'aquells paisatges tan preciosos. Un petó ben fort pels quatre i molt bon viatge!!