domingo, 24 de abril de 2011

CAMINS DE RONDA

"El Golfet"
Tradicionalment, les patrulles feien les rondes de vigilància costera pels camins que voregen el litoral. D'aquí el nom de camins de ronda per aquestes rutes a peu, que deparen unes imatges espectaculars de la costa. Aquí deixo unes quantes imatges captades pels camins de ronda de la zona de Calella de Palafrugell, on he gaudit durant un parell de dies d'uns preciosos paratges, entre ells el que envolta la platja de "El Golfet", a la qual s'accedeix per aquella porteta que es veu a la fotografia.  Meravellós.

5 comentarios:

eli dijo...

Maquíssimes!
Bon dilluns de pasqua per a tots i totes.

Anónimo dijo...

La Costa Brava, un lloc preciós per fotografiar i més si estàs de VACANCES. Has depredat la fauna una mica,oi?

Carmen Cortés dijo...

gràcies Eli...
snif, ja s'han acabat, snif

Gambetes de Palamós, sonsos, anxoves de l'escala... una mica sí que he depredat, jejeje

Anónimo dijo...

Hola Carmen, molt xules les fotos,el camí de Calella fins a Tamariu també l'he patejat, és molt maco. En aquesta època, abans que la calor sigui forta i sobretot si fa una mica de brisa, no tramuntana, eh! aquests camins de ronda són super agradables Molts records.

José Luis

Carmen Cortés dijo...

Moltes gràcies guapo, un plaer veure't per aquí! Ja gairebé no me'n recordo de les passejades pels camins de ronda. Ha estat una setmaneta curta però ben atapeïda, amb inspecció inclosa i tot, que no ens estem de res, jeje. Dono records i besades... als que se'ls mereixin, jejeje