domingo, 30 de enero de 2011

Mathama

Desde hace más de 40 años y coincidiendo con el aniversario de la muerte de Mahatma Ghandi se celebra el Día Escolar de la No-violencia Y la Paz. Yo siempre tengo un recuerdo para este día, porque creo firmemente que la paz y la no-violencia se enseñan.

A ver si Manu desde tierras indias se deja caer por aquí y nos cuenta desde el directo si se homenajea y cómo al líder indio en su país.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí, sí, que nos cuente y nos explique cosas de ese mundo que me parece tan lejano, y del que me gustaria saber mucho y conocer más.
Besitos.
Marga

Josep Maria dijo...

Vaig conèixer la filosofia de Ghandi de la mà del meu pare, que n’era una gran admirador. El dia que vaig visitar el seu memorial m’emocionà la serenitat de l’espai i el to respectuós dels visitants, lligat al record d’en Juli que m’havia fet entendre la importància de les seves accions.

Carmen Cortés dijo...

En Juli, un gran admirador d'en Ghandi i un exemple de respecte, de bondat, d'estimació i de tolerància, entre d'altres moltes vituts, Josep Maria. Una enorme sort haver poder gaudit de la seva companyia i sabiduria. Ell també ho sabia que això se ensenya. Molts petons.

Anna dijo...

A vegades van bé els recordatoris. Gràcies Carmen.

Carmen Cortés dijo...

Aquí Pepito Grillo, Anna.
Corto y cambio.

Carmen Cortés dijo...

Marga, l'Índia està una mica més allà de Turquia... També t'agradaria anar-hi! Besicos