viernes, 11 de marzo de 2011

POSTCARD DE ESTAMBUL

Aquí tenim tres viatgers prenent el té abans de firar-se en una botiga d'Istambul.
Esperem més fotos Mercè!!! Vinga, volem tot un reportatge!!

11 comentarios:

Carmen Cortés dijo...

Què reguapos els tres... i abrigats!!! ja ens explicareu, ja....

eli dijo...

Què bé! Istambul, un dels viatges del que guardo millor record, una ciutat meravellosa per caminar i caminar, un menjar boníssim (de fet jo no esperava menjar tan bé), un Bòsfor impressionant i molt d'ambient pels carrers. A disfrutar!

Anónimo dijo...

Sí, és una ciutat meravellosa, amb una frenètica activitat comercial, però a la vegada molt agradable de passejar. I el menjar turc "una delicia", com els seus dolços anomenats delicies turques. Eli, jo també guardaré molt bon record!
Carmen lo de les fotos ho deixo per quan vingueu a la Cala.

Manu dijo...

Ni caso! Al de la izquierda lo conoci en Estambul cuando estuve. Se llama Mohamed y se dedica a bussines de todo tipo, lo mismo te vende un camello que una partida de joyas que el mismisimo Topkapi. Tened cuidado que es peligroso!

Carmen Cortés dijo...

Vinga, Andreu, digues alguna cosa, jejeje

Anónimo dijo...

Ya me gustaria a mi poder tener unos cuantos camellos para montar un "bussines" en la cala. Te imaginas dando vueltas por el barranc de Pixavaques con una docena de camellos con sus correspondientes giris encima.
Mohamed.
Carmen quan vingueu a la Cala la trobareu molt buida!!!Yo no se on posaran tans de caleros.Los picolos no paren d'agafar gent.

XON dijo...

Suposo que no haureu canviat la paella pel Kebab.
Per cert vaja amb el que m'ha dit la Carmen, ja entenc per què em posen tant content les paelletes de la cala,serà del que s'alimenten els peixos o de les especies que treuen de la mar, jaja
Vale però que no ens toquin la carxofa eh?

Carmen Cortés dijo...

Ai Mohamed, quantes cosetes ens heu d'explicar, d'allà... I D'AQUÍ!!!!!

rosa rebull dijo...

Ufff!!!! com està el pati,ahir dilluns va haver-hi una batuda pels carrers de l'església, això és la "narcocala" algun "corrido" es farà.

rosa rebull dijo...

Merce esteu molt guapos , ja quedarem per veure les fotos i tafanejar una mica.

Carmen Cortés dijo...

Holaaaa Rosa!!Ei,ei, ei... Sí que esteu entretinguts! Que la cala no es la cala que parece Guachintón!
Ens heu de fer cinc cèntims, que pel que dieu és molt gros. "Un corrido", no sé ,però alguna jota del Roig sí que potser en tindrem, sí.
Petonets