sábado, 5 de febrero de 2011

ZOOM

Os Suena?
...Y ahora?
Mmmmm...Ahora seguro que mucho más...

Ya lo tenéis claro, verdad?
Efectivamente, no os equivocáis: 
es "El Nacimiento de Venus" de Sandro Botticelli
Si queréis ver al detalle maravillas pictóricas como esta acercándoos al límite de la pincelada y además daros una vuelta por los Museos que las albergan, en esta página podréis disfrutar de lo lindo explorando obras maestras.
Venga, un fin de semana de museos!

6 comentarios:

Manu dijo...

Muy buena la página, Carmen. Ya la tengo en favoritos. Por cierto, a veces os quejáis de que tardo en publicar, pero tú tampoco tenías muchas prisas eh? Besos tántricos.

Carmen Cortés dijo...

Ahora mismo acabo de volver de Katmandú, de dejarte un comentario.
Sí que he tardado, sí, pero es que tengo mucha faena en "la fábrica", colega: setmana intercultural, preinscripcions, assessoraments, claustres...
¿Te suenan esas palabritas o se te han olvidado de darle tanto al molinillo de plegarias? jejejeje
Un besazo y disfruta del valle de Katmandú.

Anna dijo...

Merci, Carmen una adreça realment preciosa.
Manu, molt guapes les fotos i les explicacions del teu viatge. Entre tots ens porteu a un munt de llocs que no podem visitar físicament.

Anna dijo...

Una cosa més, com que no puc fer comentaris al glubs els faig aquí, m'encanta la selecció de fotògrafs que fas. No me'ls perdo, eh, petonets

Anónimo dijo...

A mi també m'agradem molt Anna els fotógrafs que la Carmen esculleix amb molta cura. Ara entraré en aquesta nova pàgina que ens suggereix, però no sé d'on treieu el temps, a mi sempre me'n falta!!! salutacions des de la Cala. Per ser, tinc pràcticament un hospital de campanya instal.lat a casa. Jo la únic que estic com cal. je,je.
Gràcies als bloguers que ens van enviar floretes per les fotos finalistes. S'agraeix el vostre suport.
Petonets,
Mercè

Carmen Cortés dijo...

Gràcies Anna per les teves visites i els teus comentaris als dos blogs; ja saps, el Glubs és un blog de "mirar"...Una abraçada i bona setmana!

Ha estat curteta Mercè aquesta visita a La Cala, però hem estat molt a gust. Oi?Repetirem quan abans millor. I a veure si els dones vitamines als homes de casa, que no pot ser aquesta infermeria... Tu, cuida't, eh? Que ets forta, pero te tienen sitiada, jejeje
Petonets per tots!