martes, 11 de agosto de 2009

FELICITATS, JOSEP Mª!!

Aquest blocaire viatger fa anys avui!!
MOLTES FELICITATS, JOSEP Mª!!
(No tenia fotos teves aquí,
però el ciberespai és una passada, je,je!!)

I com ja sabem que ets una persona amant dels productes caleros i nostrats, t'estem fent un pack de regal: un litret d'oli, una caixeta de pastissets, un grapadet de sardines i una garrafeta de vi del renegat...
Oi que t'estimes més això que uns escamarlans, uns llagostins i uns llenguados,je,je?

Que passis molt bon dia!!!!

7 comentarios:

Xavier dijo...

FELICITATS JOSEP Mª!!! Que tinguis molt bon dia. Ja et pagaràs un vermut de diumenge a la rambla no? Una abraçada! Fins aviat!

Joan dijo...

què tal mano? Felicitats caleres i suades,espero que quedi algú per Badalona i ho puguis celebrar si no, ben aviat nosaltres ja pujem a Badalona
Passa un bon dia

eli dijo...

Doncs per molts anys!!!!!!!

Anónimo dijo...

Moltes felicitats Josep Mª!
Aquesta cunyada teva sempre la té pensada. Els pastissets i l'oli, estàn molt bé, oi? Però si poguessis triar...eh? Això dels llagostins segur que t'ho reserven per quan vinguis per aquests terres, je,je.
"Per molts anys".
Mercè de la Cala

Manu dijo...

Felicitats Josep Maria i enhorabona del teu bloc que visito de tant en tant.

Pepa dijo...

Qué!! Ya pensabas que tu concuñá no te iba a meter el dedo en el ojo con lo de cumplir años, no?
Bueno, yo solo espero que cuando llegue a tu edad -de aquí a unos 20 años má o menos-, lo haga con tan buena pinta como tú.
Como se nota la buena vida que trabajosamente te has labrao, eh?
Muchos besos y que pases muy buen día (hoy a ti no te toca nada, hermana).

Josep Maria dijo...

No em sorprèn gens que Carmen es recordi de mi en el seu bloc, per descomptat que això no m’afalaga ( estic inflat com un paó) .Moltes gràcies a tothom. Ja començo a dubtar si se’m ennuvola la vista per la presbícia o per tantes emocions juntes!. Benvinguts els regals, vinguin d’on vinguin, i si són de La Cala, la qualitat està garantida. La celebració amb el meu fillol serà un fet ben aviat. Benvingut Manu al bloc, compto amb la teva indulgència i els comentaris que vulguis fer-hi. A Pepa, que esperaré aquests 20 anys per veure-la estupenda, que on n’hi ha sempre en queda!.